PAKEJ SPA PENGANTIN 2020Berseri pada hari perkahwinan merupakan impian setiap wanita. Perkahwinan sekali seumur hidup yang didamba, memerlukan persiapan rapi dan teiliti supaya setiap detik yang berlaku pada hari tersebut menjadi kenangan yang terindah buat pasangan suami isteri yang diraikan.

Selain dari pemilihan busana pengantin, juru solek, dan pelamin, pemilihan pakej pengantin juga menjadi item wajib dalam senarai persiapan sebelum majlis perkahwinan.

Kami di Hijrah D'Beauty Spa menyediakan 2 pakej spa pengantin untuk semua bakal pengantin. Kami sangat komited membantu bakal pengantin untuk menaikkan lagi seri pengantin di hari bahagia anda.

1) Bridal Full Package

Pakej ini merupakan pakej penuh untuk pengantin. merangkumi rawatan muka, badan, kaki dan tangan, Terdapat 7 jenis rawatan dalam pakej ini iaitu:

  1. Glowing Facial Treatment
  2. Body Massage
  3. Body Scrub
  4. Bath Aura Flower
  5. Foot Spa
  6. Hand Spa
  7. Sauna
Pakej ini mengambil masa lebih kurang 5 jam per sesi.

2) Bridal Badget Package

Untuk bakal pegantin yang agak 'tight' dengan bajet, kami juga menyediakan pakej spa pengantin yang bajet, mampu milik untuk semua bakal pengantin. Terdapat 3 rawatan dalam pakej ini iaitu:

  1. Glowing Facial Treatment
  2. Sauna
  3. Body Scrub, atau Bath Aura Flower
Pakej Spa Pengantin Bajet ini mengambil masa lebih kurang 2jam 30 minit per sesi.


Antara pelanggan kami yang mengambil pakej spa pengantin menjelang hari bahagia.Keyakinan anda terserlah dihari bahagia­čśÄ

Roger Liza untuk book slot spa korang okay

Pn. Noraliza
Ladyboss Hijrah D'Beauty Spa (Home And Mobile Spa)
+6011 1564 0454
"KECANTIKAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI"

Comments

Popular Posts